Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Μαθήματα Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και γλωσσικής ανάλυσης ονομάτων


Η Εκπαιδευτικός – Λυκειάρχης κ. Μαρίνα Καραβά – Γαλάνη επιτελεί μεγάλο πνευματικό έργο στον Πειραιά με τις πολύ καλές διδασκαλίες που κάνει κάθε Σάββατο στα γραφεία της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Δραγάτση 1, πλατεία Κοραή.
Κάθε Σάββατο διδάσκει η κ. Καραβά αλλά το ένα Σάββατο γίνεται μάθημα αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και το άλλο πραγματοποιούνται αναλύσεις ονομάτων, θέσεων και φαινομένων, από γλωσσολογικής και σημασιολογικής πλευράς.
Εντυπωσιαστήκαμε με τις αναλύσεις και την ευρυμάθεια της κ. Καραβά, που είναι ένας πραγματικός θησαυρός γνώσεων, τις οποίες απλόχερα προσφέρει σε όλους.
Πολλοί οι παρόντες στα μαθήματα και φυσικά εντύπωση μας προξένησε η προσέλευση σαυτά και πολλών νέων παιδιών, πράγμα που σημαίνει ότι η νεολαία μας θέλει να μάθει και για τη γλώσσα των προγόνων της, για τα ήθη και τα έθιμα, να αναλύσει κάθε τι που συμβαίνει.

Συγχαρητήρια στην κ. Καραβά που διδάσκει, στην Πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Ελένη Ανδριανοπούλου, που αγκάλιασε την προσπάθεια και φυσικά σε όλους αυτούς που προσέρχονται, με κόστος τον απογευματινό περίπατο του Σαββάτου, για να μάθουν περισσότερα.