Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Δήμος Κορυδαλλού...Δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων


Το να πραγματοποιούνται επισκευές και συντηρήσεις στα κτήρια των Σχολικών Μονάδων είναι πλέον άθλος. Ως γνωστόν ούτε οικονομικοί πόροι υπάρχουν ούτε και εργατοτεχνικό προσωπικό. Παρά τις αντίξοες αυτές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν και για αυτήν την Σχολική Χρονιά, οι συντηρήσεις στα σχολειά της Πόλης μας. 
Αξίζει να αναφέρω ότι οι εργασίες που έγιναν σε όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης διήρκεσαν περίπου δύο μήνες, μέσα στο καλοκαίρι και είχαν πέρα από το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος άριστο ποιοτικά αποτέλεσμα και αυτό οφείλεται πρωτίστως στους εργαζόμενους, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά αλλά και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ειλικρινά, τους εκπαιδευτικούς καθώς και γονείς, για την συνεργασία, την συμμετοχή τους αλλά και την κατανόηση που δείξανε όταν αυτό χρειάστηκε, στην προσπάθεια συντήρησης των σχολικών κτηρίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκλειστικά από τα συνεργεία του Δήμου μας.
Στόχος είναι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς να διατηρηθεί η διαρκής προσπάθεια επίλυσης όλων των προβλημάτων που καθημερινά προκύπτουν.
Πρόκειται για την πάγια θέση μου, ότι καμιά οικονομική αντιξοότητα δεν θα καταβάλλει την άοκνη προσπάθεια με δραστικούς τρόπους να δίνονται λύσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών αλλά και των κατοίκων αυτής της πόλης.
Το ελληνικό κοινωνικό –οικονομικό- πολιτικό σκηνικό έχει ανάγκη όλους μας και από τις συναντήσεις μας με τον Άλλον να προκύπτει μέτωπο δημιουργίας και παραγωγής ήθους και πολιτισμού, μήπως έτσι βρούμε την οδό προς την δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι την παθητική αποδοχή τους.

Γιώργος Δημόπουλος