Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Δωροέκθεση Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά

 Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 εγκαινιάστηκε η Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που φέτος λειτουργεί στο κτίριο του πρώην Sprider (Τσαμαδού και Φίλωνος).
Τον Αγιασμό των Εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος απηύθυνε και λίγα λόγια αγάπης σε όλους μας.
Μια υπέροχη έκθεση με δώρα από όλους και για τον καθένα με χαμηλές τιμές για να ενισχυθούν οι δράσεις της Μητρόπολης Πειραιά.

Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον μεγάλο χορηγό κ. Οδυσσέα Ξυνή του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΞΥΝΗ, τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Μητρόπολης Πειραιά κ. Δημήτρη Αλφιέρη, την Πολιτευτή και Πρόεδρο του Εθνικού Δικτύου Ασφάλειας, Προστασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδιών, Εφήβων και Οικογένειας κ. Μίνα Σαμαρά, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ Γιάννη Παπαθεοχάρη, Χρήστο Μακρή, Κώστα Παναγιωτόπουλο, τον Επιχειρηματία κ. Γιάννη Ηλία, τις κυρίες Άννα Βάσιλα, Κλαίρη Παπαγεροθέου, Βασιλική Μακρογαμβράκη, Στέλλα Γεραλή, Ανθή Αντάσουρα, Ντίνα Τρουπιώτη, την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» Κυρίες, Ουρανία Περιμένη, Κέρυ Μακρογαμβράκη, τις Κοινοτικούς Συμβούλους κυρίες Λίνα Αθανασίου, Δέσποινα Γιατράκου, τους Επιτρόπους κ.κ Γιώργος Ρούκα, Σωτήρη Γκούβελο.
Ψυχή της Δωροέκθεσης ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Κων/νου π. Ιωάννης Παναγιώτου, που είχε και την γενική φροντίδα και επιμέλεια.
Ακολούθησε κέρασμα σε όλους με νόστιμα εδέσματα από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και μοιράστηκε το ημερολόγιο τσέπης της Μητρόπολης Πειραιά. Η εκδήλωση έκλεισε με χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα.
Η Δωροέκθεση θα λειτουργεί καθημερινώς από 10 το πρωί έως 8 το απόγευμα ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10:30 έως και τη 1:30 το μεσημέρι.

Γιώτα Κανδεράκη