Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Ημερίδα για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στο ΕΒΕΠ

 Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιώς, Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού (αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ», 2ος όροφος), η Δομή Ισότητας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά διοργάνωσαν Ημερίδα προβολής των δράσεων της Δομής Ισότητας η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με τίτλο: «Στηρίζουμε την γυναικεία επιχειρηματικότητα, προωθούμε την συμμετοχή των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων».Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Δομής Ισότητας και οι συνέργειες με άλλα προγράμματα που υλοποιεί η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου για την ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Γυναίκες από τον χώρο του εμπορίου μίλησαν για τις εμπειρίες τους, ενώ παράλληλα προβλήθηκε σχετικό video.
Η Δομή Ισότητας της ΕΣΕΕ λειτουργεί στο πλαίσιο της Πράξης: «Ενίσχυση και Υποστήριξη Γυναικών για τη Συμμετοχή τους στην Εμπορική Επιχειρηματικότητα και τον Εμπορικό Συνδικαλισμό» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τον συντονισμό της ημερίδας είχε η κ. Εύη Αποστολάκη. Χαιρέτησαν οι κ.κ Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος ΕΒΕΠ και ΕΣΕΕ, Βάσω Κόλλια, Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ελένη Κορωνάκη Α΄ Αντιπρόεδρος ΕΒΕΠ.
Μια πολύ καλή ημερίδα στην οποία ειδικευμένοι επιστήμονες μίλησαν για την Γυναικεία επιχειρηματικότητα και τους τρόπους στήριξής της.
Ανάμεσα στους παρόντες, εκτός των άλλων και, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργος Ζησιμάτος, η Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Νατάσσα Βερυκοκίδου, ο Σύμβουλος κ. Παύλος Πολιτάκης, ο Επιχειρηματίας κ. Βουγιουκλάκης.

Δημήτρης Κανδεράκης