Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Το Τσάϊ της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας»

 Με επιτυχία διοργανώθηκε για μια ακόμη χρονιά το ετήσιο τσάι του Πολιτιστικού Σωματείου «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο LEDRA MARRIOT. Οι φίλες και οι φίλοι του σωματείου, περάσαμε ένα ευχαριστο απόγευμα, και παρακολουθήσαμε μια υπέροχη επίδειξη μόδας της κυρίας Μάριον Παπαλόλα!Μαζί μας ήταν η Τέως Νομάρχης και νυν Πρόεδρος του Πειραϊκού ΣυνδέσμουΠειραιά, κα Μαίρη Τσανάκη, η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού, κα Μέρω Κεσεσίογλου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων, κ. Γιάννης Φραγκούλης, η Πρόεδρος της Ενωσης Καλυμνίων Αττικης κα Άρτεμις Σκουμπουρδή, η κα Ελένη Τράντα επιτ. πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου “Καρυάτιδες’’ και πολλοί φίλες και φίλοι του Σωματείου!.
Ο σκοπός του Σωματείου είναι πολιτιστικός, ειδικότερα η παροχή υποτροφιών σε άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές Ανωτέρων και Ανωτάτων ιδρυμάτων της Ελλάδος, και η ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης των Δωδεκανησίων της Αττικής.
Πρόεδρος: Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου ,Αντιπρόεδροι: Βάνα Τριανταφύλλου, Κρυστάλλω Λουίζου, Γραμματέας: Ευανθία Πατάλα, Ταμίας: Μπέτη Νικολοπούλου,Μέλη: Μαίρη Παζαρτζή, Ισαβέλλα Αγγελίδη-Οικονομίδου, Μαρία Αφθονίδου, Φρόσω Ζαΐρη, Μελίνα Ζουρούδη-Σελάλμα, Θέμις Θεοδωρίδου, Λιάνα Κορκόνδειλα, Ειρήνη Κωστοπούλου-Μηνά, Άννα Μαραγκού, Σμαράγδα Πισσά, Ζωή Τσίγγανου, Μαίρη Χατζηπέτρου....

Πόπη Χατζηδάκη