Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στο πλευρό του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Σήμερα το μεσημέρι ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», κύριος Γιάννης  Παράσχης, ο κύριος Αλέξανδρος Αραβανής, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών, ο κύριος Βασίλειος Φοντριέ,  Γενικός Οικονομικός Διευθυντής, η κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, η κυρία Γεωργία Στεργιοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, η κυρία Χαρά Μητσοτάκη, Τομεάρχης Δημοσίων Σχέσεων, η κυρία Μαρίνα Παπαγεωργίου, Τομεάρχης Γραφείου Τύπου και η κυρία Τέτα Πέτρουλα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν η επίδοση επιταγής αξίας 100.000 ευρώ για την κάλυψη ενός σημαντικού τμήματος των εξόδων του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».


Η κυρία Βαρδινογιάννη για να τιμήσει τον κύριο Παράσχη του πρόσφερε την πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο.

Αναμνηστικό δώρο πρόσφερε και ο κύριος Παράσχης στην κυρία Βαρδινογιάννη, ενώ τα παιδιά του Ξενώνα συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους με τις κάρτες και την αφίσα που έφτιαξαν και πρόσφεραν στους εκπροσώπους του Αερολιμένα Αθηνών για να τους ευχαριστήσουν για την ευγενική τους χειρονομία.

Εν συνεχεία η κυρία Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας ξενάγησαν τους επισκέπτες στους χώρους του Νοσοκομείου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παιδιά που νοσηλεύονται εκεί, με γονείς και με το νοσηλευτικό προσωπικό.  

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης : Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρίες:  Μελίνα Δασκαλάκη, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Αικατερίνη Μεταξωτού, Ελευθερία Μωραϊτάκη -Πικρού, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Μπέκη Στραβελάκη, Έλλη Τζανετάτου, Χριστίνα Τσατσάκη, Κέττυ Φιλιππίδου και Βίκυ Φιλίππου, και η διευθύντρια του Ξενώνα, κυρία Άννα Παναγοπούλου.