Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Το Δίκτυο Αγάπης στο Πέραμα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το Πέραμα είναι η πόλη που μεγάλωσα, που αγάπησα, που έζησα τα καλύτερά μου χρόνια, που πόνεσα και κάθε μέρα πονώ και αγαπώ πολύ.
Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν όμως τίποτα δεν άλλαξε, ούτε σε μένα, ούτε σαυτό, καθώς και οι δύο παραμείναμε πιστοί στις ιδέες μας και κοντά στον απλό κόσμο που το κατοικεί και συγκαταλέγεται στους φίλους μας.

Τα ίδια προβλήματα όπως και παλιά ταλαιπωρούν το Πέραμα και αυτά δεν είναι άλλα από την φτώχεια των κατοίκων και τη δυσκολία με την οποία τα φέρνουν βόλτα. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει κανένα να στέκεται αλληλέγγυος στο διπλανό του και να ταΐζει το παιδί του γείτονα που γύρισε νηστικό από το σχολείο.
Όπως τη δεκαετία του 60 ο Παπαγιώργης Δημητριάδης, ο Άγιος των φτωχών του Περάματος, τάϊζε τους κατοίκους και τα παιδιά, έτσι και τώρα η Εκκλησία συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους χωρίς εξαίρεση.
Έτσι είμαστε πολύ χαρούμενοι, τόσο ως άτομα, όσο και ως Εφημερίδα και Φορείς του Πειραιά που έχουμε ιδρύσει το Δίκτυο Αγάπης και Προσφοράς στον Συνάνθρωπο, και στις 9 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4 με 7 το απόγευμα θα καλέσουμε κάθε ένα ξεχωριστά φίλο και φίλη να προσέλθει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Περάματος, για να φέρει μαζί του λίγα τρόφιμα, ένα παιχνίδι, ένα χαμόγελο για τον κόσμο του Περάματος που υποφέρει.
Ελάτε όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τη γωνιά αυτή του Πειραιά με τους αγνούς κατοίκους και τα πολλά προβλήματα.
Στις 9 Δεκεμβρίου, όπου και να είμαστε αφιερώνουμε λίγα λεπτά για να παραβρεθούμε κοντά στους κατοίκους του Περάματος. Θα ακολουθήσει κέρασμα και συναυλία με Πειραιώτες Καλλιτέχνες για να αισθανθούμε ανθρώπινα και να ευχαριστήσουμε όλους όσοι θα έρθουν, έστω και για ένα γειά.
Γιάννης Κανατσέλης

Φώτο 8909