Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρες 10 Πρωΐ με 8 το βράδυ, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κλεισόβης 18 Πειραιά θα διενεργηθεί το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Ιδρύματος είδη φτιαγμένα από παιδιά και εθελοντές, σε πολύ προσιτές τιμές.


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 9 το πρωΐ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Χαρ. Τρικούπη 36 (απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά), είσοδος από τη οδό Κουντουριώτου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Παράρτημα Πειραιά, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Καρκίνος: Μύθοι και Πραγματικότητα - Ο ρόλος του Εθελοντή»


Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρες 10 Πρωΐ με 8 το βράδυ, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κλεισόβης 18 Πειραιά θα διενεργηθεί το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Ιδρύματος είδη φτιαγμένα από παιδιά και εθελοντές, σε πολύ προσιτές τιμές.

Σάββατο 21 και Κυριακή 22 στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΠΕΡΠΑΤΩ» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.


Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκέμβρη σε μια πανέμορφη αίθουσα του δημαρχείου Περάματος, διοργανώνεται παζάρι για να βοηθηθούν οι οικογένειες του Περάματος, που δεν διαθέτουν τα προς το ζην.