Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013


Κάθε Σάββατο και ώρα 5:30 στα γραφεία της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, Δραγάτση 1 Πειραιά, διοργανώνονται πνευματικές εκδηλώσεις με Διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών και Ανάλυση Γλωσσολογικών Ιδεών, από την Φιλόλογο και Ιστορικό Μαρίνα Καραβά – Γαλάνη. Είσοδος Ελεύθερη.

Πέμπτη 28/11/2013 και ώρα 19:30 στο πολιτιστικό κέντρο του Ι. Ν. της Ευαγγελίστριας Πειραιώς, Γρηγορίου Λαμπράκη 41 Πειραιάς, η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά η «ΟΜΟΝΟΙΑ» σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
διοργανώνουν αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με τη Μητέρα πατρίδα με τον τίτλο: «Η Μάχη της Κρήτης»:  Ο κ. Γιάννης Κοροδήμος (Παραγωγός)  παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ του για τη Μάχη της Κρήτης και την αντίσταση των Κρητών  κατά  των Γερμανών. Συντονίζει ο Πρόεδρος της Αδελφότητας  Κρητών Πειραιά η «ΟΜΟΝΟΙΑ», κ. Θεόδωρος Τσόντος.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, και ώρα 10 το πρωΐ από το Γήπεδο Σιταποθηκών Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας θα γίνει η εκκίνηση του 1ου Λαϊκού Ανώμαλου Αγώνα Δρόμου και παράλληλου δρόμου περιπάτου στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω σημείο τερματισμού επίσης το Γήπεδο Σιταποθηκών. Απόσταση 8 χιλιόμετρα.