Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Ο Σ.Δ.Υ.ΠΕΙΡΑΙΑ στον 31ο ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Το κεφάλαιο Μαραθώνιος και ιδιαίτερα ο Κλασικός – “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ”  κρατάει τα σκήπτρα του ενδιαφέροντος για όλους τους δρομείς της χώρας μας και πολύ περισσότερο για όλους τους συλλόγους, που έχουν αναγάγει τη συμμετοχή τους σε γιορτή της χρονιάς εδώ και δεκαετίες.


Το έναυσμα έδωσαν οι πρωτοπόροι δρομείς, τέλη του ’70 – αρχές του ’80, όταν με τις συμμετοχές τους προσέδιδαν και το ανάλογο ιδεολογικό και ρομαντικό περιεχόμενο σ’ έναν αγώνα που τις περισσότερες φορές ήταν αληθινός Γολγοθάς με τις τότε συνθήκες.

Σήμερα πια όλοι αναγνωρίζουν την καθολική του αποδοχή σαν ένα αθλητικό – πολιτιστικό γεγονός που καταξιώνει την αποδοχή του από όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας και πολύ περισσότερο των κατοίκων του λεκανοπεδίου. Όλοι αισθάνονται πως συμμετέχουν σε μια γιορτή, όπου η προσωπική τους νίκη καταξιώνει τους κόπους και την προσήλωσή τους μέχρι να φθάσουν στο σημείο του τερματισμού, που τους δικαιώνει ατομικά και προσωπικά αλλά και ευρύτερα κοινωνικά. 

Όλοι οι σύλλογοι, όπως και ο Σ.Δ.Υ.Πειραιά, θα συνεχίσουν να δημιουργούν το περιβάλλον εκείνο που τους καθιστά υπόλογους απέναντι στον τρόπο με τον οποίο υπηρετούν τον αθλητισμό και το τρέξιμο ιδιαίτερα, ώστε να δικαιώσουν το θεμελιώδη σκοπό για τον οποίο συστάθηκαν για το καλό του αθλητισμού και της Υγείας περισσότερο.

Ο Σ.Δ.Υ.Πειραιά συμμετείχε και στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ”  με 311 δρομείς συνολικά, σε όλα τα αγωνίσματα και είχε πολλούς επιτυχημένους τερματισμούς.
Για την ιστορία μόνο θα αναφέρουμε τους πρώτους για κάθε αγώνισμα.

Απ’ την πλευρά του Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι έτρεξαν με τα χρώματα του συλλόγου, μέλη & φίλους και να τους υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και στη διάθεσή τους όπου και όταν μας χρειάζονται.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ – Άνδρες: Bayoumi Hatem 3:01΄:34΄΄
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ – Γυναίκες: Gabi Naegele 3:44΄:33΄΄
10 χλμ. – Άνδρες: Παναγιώτης Μελαχρινός 35΄:46΄΄
10 χλμ. – Γυναίκες: Μαρία Μπούκλα 47΄:17΄΄
5 χλμ. – Άνδρες: Παύλος Σαχαρίδης  20΄:19΄΄
5 χλμ. – Γυναίκες: Μαίρη Πανταζή 25΄:41΄΄


Υπενθύμιση: Η ετήσια γιορτή του συλλόγου – Κοπή πίτας ορίστηκε την Κυριακή 19/1/2014 στην αίθουσα του Ο.Λ.Π., στο λιμάνι του Πειραιά.