Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ στο Da Capitano Music Cafe Καραΐσκου 123 Πειραιά θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης του Εικαστικού Γαβριήλ Τομπαλίδη. Είσοδος Ελεύθερη. Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29, θα γίνει η παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ» του Ποιητή και Εικαστικού Σταύρου Τζώρτζου.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ., ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Μάνης Μιχ. Κάσση, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Η ανθρώπινη περιπέτεια μέσα από το έργο του Θόδωρου Αγγελόπουλου», με ομιλήτρια την Δρα Αιμιλία Καραλή – φιλόλογο, στο εργαστήρι Γλυπτικής Μιχ. Κάσση (Τζιροπούλου 15 Νέο Φάληρο).

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.30 στο ξενοδοχείο Χίλτον (αίθ. ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ), θα γίνει η παρουσίαση στους Δημοσιογράφους από την ΕΣΕΕ και τον Πρόεδρό της Βασίλη Κορκίδη, της «Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου 2013».
Η δημόσια παρουσίαση της Έκθεσης θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα 18:30, σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΣΕΕ, στο ξενοδοχείο Χίλτον (αίθ. ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ).

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ., ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173) πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Με την δύναμη τοΥ Θεού.. πλέω... εναντίον του εχθρού του  Γένους: η ναυμαχία της Έλλης (03.12.1912)», με εισηγητή τον κ. ΗΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ταξίαρχος Πολεμ. Αεροπορίας.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Ζάννειο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο (Κολοκοτρώνη 6, Πειραιάς), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Χ. Μηνάογλου "Ο Μεγαλέξανδρος στην Τουρκοκρατία". Θα μιλήσουν οι καθηγητές Πανεπιστημίου: π. Γεώργιος Μεταλληνός και Μαρία Μαντουβάλου.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου η ΙΩΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ της Ένωσης Μαγνησίας Μ. Ασίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού, διοργανώνουμε παιδική Γιορτή, με είσοδο ελεύθερη. Μέλη της Λέσχης θα διαβάσουν παραμύθια στα παιδιά και θα παρακολουθήσουν την ταινία ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΪΣΤ.

Τρίτη  10 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ., ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), πραγματοποιεί ομιλία με θέμα «Η ανανέωση της μουσικής τον 10ο αιώνα: Λίστ, Βάγκνερ, Βέρντι», με εισηγητή τον κ. Μιχ. Μιχαλακόπουλο – γεωλόγο – μουσικολόγο – εκπαιδευτικό.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ., ο Πειραϊκός Σύνδεσμος πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους μικρούς μαθητές των Εκπαιδευτικών Σχολών, αθλητές και αθλήτριες καθώς επίσης και για τα παιδιών Μελών και Φίλων του Π.Σ., στην αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» (Καραΐσκου 104, 2ος όροφος).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί παιδική παράσταση Καραγκιόζη και κλόουν Μπόζος.