Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου Γιόρτασε τα 100 χρόνια της ένωσης Κρήτης με Ελλάδα

 Την Kυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 18.30, ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου σε συνεργασία με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο πραγματοποίησαν εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, στην αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» (Καραΐσκου 104 – Πειραιά).

Ομιλητής ο καθηγητής Θεοχάρης Προβατάκης, διευθυντής, συντονιστής Υπουργείου Πολιτισμού.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά, ο Μάνος Μουντάκης με τον Μανώλη Ψαλίδη (λύρα, τραγούδι), Τζανή Τζανιδάκης (λύρα, τραγούδι), ΠαντελήςΤζανακάκης (λύρα), Γιάννης Βλάσσης (λαούτο), Μάρκος Ζαχαράκης (κιθάρα).
Συμμετείχαν: Η Χορωδία του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου υπό την διεύθυνση της κας Ελένης Τσαγκαράκη και το χορευτικό του Συνδέσμου με την διδασκαλία της κας Έρσης Μυσιρλή.
Μια υπέροχη εκδήλωση που έδειξε για άλλη μια φορά τη λεβεντιά της Κρήτης και τον αγώνα που αυτό το νησί έκανε για να ενωθεί με τη μητέρα πατρίδα.
Γέμισε η κόσμο η μεγάλη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, που προσήλθε να χειροκροτήσει να αισθανθεί λεβέντικα και να δώσει τα συγχαρητήριά του στο Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, για αυτή την μεγαλειώδη εκδήλωση.
Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού του Αγίου Κων/νου Πειραιά π. Ιωάννη Παναγιώτου, τους Βουλευτές κ.κ Τάκη Μελά, Κώστα Κατσαφάδο, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Ξυπολιά, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πολιτευτή κ. Σπύρο Σπυρίδωνα, την Έφορο Εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Πόπη Καλούδη, τον πρώην Αντινομάρχη κ. Άγγελο Καστάνη, τον Στρατηγό Βασίλη Αποστολάκη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ Δημήτρη Πάνου, Μύρωνα Καλαϊτζάκη, τον κ. Νίκο Πολίτη των Ολυμπιτών Καρπάθου, τις κυρίες Βασιλική Μακρογαμβράκη, Ευαγγελία Συντιχάκη, Ντίνα Τρουπιώτη, Ελευθερία Κατσή, Μαρία Συντιχάκη, Άννα Δασκαλάκη, Βίκυ Μητσοβολέα, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ Ελένη Δανέζη, Λεωνίδα Στεργίου, Ιωάννα Τσαγκαράκη, την Συνεργάτιδά μας κ. Βαρβάρα Τσιάλτα, τους κ.κ Μπάμπη Σηφακάκη, Βασίλη Παρτσινέβελο, Γιώργο Βαγιάκη, Αναστάσιο Ραγκούση, τον Υποψήφιο Διδάκτορα Πέτρο Βιολάκη, τον κ. Γιώργο Συντιχάκη των Δρομέων Υγείας Πειραιά, τον Μουσικό κ. Θεοχάρη Θεοχαράκη, την Πανεπιστημιακό κ. Μάγδα Ρούσση.
Να ευχαριστήσουμε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών Κρήτης και Νήσω Αιγαίου, που με την Πρόεδρό του κ. Χρυσάνθη Μουτσάτσου, τη Γενική Γραμματέα Καίτη Μπόζου, την Αγγελική Μουντάκη και τα λοιπά μέλη, προσπάθησε τα μέγιστα.
Στο συντονισμό της γιορτής η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ρένα Βασιλάκη.

Ελένη Κανατσέλη