Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Το ΒΕΠ κοντά στα προβλήματα των Κυθήρων

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού Κυθήρων παρευρέθηκε στη συζήτηση που οργανώθηκε για το μείζον θέμα της έλλειψης οργανωμένων σφαγείων και κτηνιάτρου στα Κύθηρα. Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο Δ/ντής κος Μ. Γιάγκας.
Στη συνάντηση, στην οποία, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Δήμαρχος Κυθήρων, κος Θ. Κουκούλης, η κα Σταμ. Ράφτη, Προϊσταμένη του Τμήματος Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, τέθηκε μετ’ επιτάσεως το θέμα της δημιουργίας οργανωμένων σφαγείων και η παρουσία κτηνιάτρου στα Κύθηρα, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί και τελικά οι καταναλωτές.

Από πλευρά του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο κος Γιάγκας αναφέρθηκε επιγραμματικά στις δυνατότητες υλοποίησης ενός τέτοιου επιχειρηματικού σχεδίου, χρηματοδοτούμενου από προγράμματα που αποσκοπούν στη βελτίωση της κατάστασης των βασικών κλάδων γεωργικής παραγωγής, στην αύξηση προστιθέμενης αξίας των παραγομένων προϊόντων, στην παραγωγή προϊόντων ποιότητας, στην προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας και στη δυνατότητα εξεύρεσης διεξόδων στην αγορά. Ο κ. Γιάγκας τόνισε τη διάθεση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά να υποστηρίξει, με επιστημονικό προσωπικό, την επεξεργασία προτάσεων και των θέσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού Κυθήρων, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ 111, 18532 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Βιοτεχνικά θέματα τηλ. 210 4174 765 – Μητρώο τηλ. 210 4110 443 – Οικονομικό τηλ 210 4176 147
Γραφείο Τύπου τηλ.  210 4176 147 – Μηχανοργάνωση τηλ. 210 4116 729
Φαξ: 210 4179495 & 210 4174152
e-mail: info@bep.gr     Site: www.bep.gr