Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Επιστημονική Εκδήλωση στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

 Την Δευτέρα 27 Μαΐου ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά πραγματοποίησε επιστημονική εκδήλωση στα γραφεία του (Ηρ. Πολυτεχνείου 47) με θέμα: «Ειδικά Ζητήματα του Δικαίου της Ποινικής Εκτέλεσης».

Εισηγητές ήταν οι κ.κ: Δημήτριος Ασπρογέρακας, Αντιεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Στέφανος Φακής Δικηγόρος Υπ. Δ.Ν με ανάπτυξη του θέματος: «Η Εκτελεστότητα των καταδικαστικών αποφάσεων κατά τη διαδικασία των Ενδίκων Μέσων σε σχέση με το τεκμήριο της αθωότητας», εισηγήσεις έκαναν επίσης οι κ.κ Βασίλειος Αδάμπας, Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης Υπ. Δ.Ν και Νικόλαος Ποιμενίδης , Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, με θέμα «Συνοπτική αξιολογική προσέγγιση επιλεγμένων ζητημάτων του Δικαίου της ποινικής Εκτέλεσης υπό στενή έννοια».

Αξιόλογη εκδήλωση που συγκέντρωσε πολλούς δικηγόρους, οι οποίοι έλαβαν πολλές γνώσεις για την καλύτερη άσκηση των καθηκόντων τους.

Ανάμεσα στους παρόντες και, ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Υπεύθυνος Πολιτισμού του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ.κ Στέλιος Μανουσάκης, Γιώργος Σταματογιάννης, Μανώλης Κοτσώνης, το Μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Δρ Παναγιώτης Δέγλερης, η Δημοτική Σύμβουλος και Νομικός κ. Ευαγγελία Αλεξανδράτου, ο Καθηγητής Νομικής Δρ Παναγιώτης Δέγλερης, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης, η Δικηγόρος κ. Γιώτα Μπουρλετίδου.

Γαβρήλος Αμεραλής