Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

"Παράδοση έτσι κι αλλιώς" Από το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού

Το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, σε συνεργασία με την e.t.a. Dance Academy που εδρεύει στην Τήνο, παρουσίασαν το Σάββατο, 30/3/2013, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο την πρωτότυπη εργασία της κ. Γεωργίας Ράπτη, δασκάλας χορού: "Παράδοση έτσι κι αλλιώς", που πρωτοπαρουσιάσθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο για την έρευνα του Χορού του 2011 στο Διδυμότειχο, ως έρευνα, αλλά και ως πράξη στις παραστάσεις του.

Συνέπραξαν με την Ομάδα επίλεκτων της e.t.a. Dance Academy: η Αδελφότης Κρητών Πειραιά "ΟΜΟΝΟΙΑ', ο Σύλλογος Μαρλά- Μαμάδου από την Τήνο και ο Γ.Σ."ΕΙΡΗΝΗ" Κορυδαλλού.


Παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Τήνου κ. Κροντηράς, ο οποίος ζήτησε την προβολή του πολιτιστικού έργου που συντελείται στην επαρχία, ο Πρόεδρος του Θεάτρου "Δόρα Στράτου' και Πρόεδρος του ανά τον κόσμο Διεθνούς Συμβουλίου Χορού κ. Άλκης Ράφτης, ο οποίος εξήρε την δραστηριότητα του Τμήματος Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, η υπεύθυνη χορευτικού του Θεάτρου "Δόρα Στράτου" κ. Μ. Χριστοφάκη, ο Πρόεδρος και η Γ.Γραμματέας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά "ΟΜΟΝΟΙΑ"κ. Θ. Τσόντος και κ. Αντωνία Νταντουνάκη αντίστοιχα, εκπρόσωποι του Συλλόγου Μαρλά-Μαμάδου από την Τήνο και η υπεύθυνη του Γ.Σ. "ΕΙΡΗΝΗ" Κορυδαλλού κ. Κ. Στραβάκου.

Η αίθουσα τελετών του Πειραϊκού Συνδέσμου καθώς και το θεωρείο ήταν γεμάτα θεατές, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της παράστασης.Μπέσσυ Κωνσταντινέα