Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΟΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Με πρωτοβουλία του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού, κ. Τσίγκα Γιώργου, ο οποίος προσφέρει ως ερασιτέχνης φωτογράφος εθελοντικά μαθήματα φωτογραφίας, στους μαθητές του σχολείου του, και με την αρωγή του Καρακαϊδού Ηλία, Καθηγητή Πληροφορικής, η φωτογραφική ομάδα επισκέφθηκε στις 29 Μαρτίου την αντίστοιχη ομάδα του ΓΕ.Λ. Αίγινας στην οποία διδάσκει φωτογραφία ο Καθηγητής τους κ. ΄Αρης Παύλος.

Οι μαθητές των δύο σχολείων περιηγήθηκαν στην πόλη της Αίγινας στην οποία ήταν σε εξέλιξη η έκθεση φωτογραφίας στις βιτρίνες των καταστημάτων με τίτλο «Αίγινας τόποι». Στην συνέχεια , μέσα σε ένα φιλόξενο κλίμα, που επιφύλαξε το ΓΕ. Λ. Αίγινας, οι μαθητές – τριες των δύο ομάδων ανέπτυξαν κοινή φωτογραφική δράση και έγινε παρουσίαση και από τα δύο σχολεία της δράσης τους και της δουλειάς τους, ενώ ανανέωσαν τη συνάντησή τους για την επόμενη σχολική χρονιά.

Θερμά συγχαρητήρια για την καινοτόμο αυτή δράση στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους μαθητές των σχολείων, που ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία.

Νάνσυ Κουτσουμπού