Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Ζαχαροπλαστεία ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑ. Η Δύναμη στο Γαλακτομπούρεκο και τα παραδοσιακά αγνά προϊόντα.

Όποια πτυχή και αν ξεδιπλώσεις των Γνωστών Καταστημάτων Ειδών Ζαχαροπλαστικής ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑ θα δεις ότι υπάρχει μια Ιστορία ένδοξη για τον Πειραιά, με προσφορά, αγάπη και σεβασμό.
Όταν το 1909 εγκαταστάθηκαν στον Πειραιά και άνοιξαν με μεράκι το πρώτο κατάστημα οι γονείς του Κωνσταντίνου Μαστρονικόλα, και έφτιαχναν νόστιμα γιαούρτια, κρέμες, ρυζόγαλα και τυριά, όλοι έτρεχαν να αγοράσουν και φυσικά να τους διαφημίσουν για την εξαιρετική ποιότητα.
Σήμερα 104 χρόνια μετά αυτή η άριστη ποιότητα είναι που συνεχίζει να προσελκύει τους ανθρώπους που θέλουν το εκλεκτό και το διαλεκτό.
Διαχρονικά και πάντα σε πρώτη ζήτηση τα προϊόντα Μαστρονικόλα με πρώτο και καλύτερο το ονομαστό γαλακτομπούρεκο, τα σπιτικά γιαούρτια, τις υπέροχες κρέμες, τα λαχταριστά ρυζόγαλα, τα περίφημα Σμυρνέϊκα Κουλουράκια, το εξαιρετικό παγωτό και άλλα.
Όταν μπεις στο Ζαχαροπλαστείο ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑ είσαι σίγουρος ότι μπήκες στο καλύτερο και ότι θα αγοράσεις με την ψυχή σου για να το ευχαριστηθείς.
Ο Κωνσταντίνος Μαστρονικόλας είναι σίγουρος ότι η παράδοση που πήρε από τους γονείς του θα συνεχιστεί με επιτυχία από τους γιούς του Γιάννη και Πάνο, ο οποίοι είναι σήμερα στο πλευρό του και δείχνουν ότι θα διατηρήσουν το όνομα ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑ πρώτο στις προτιμήσεις των Πειραιωτών.