Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Εορτασμός ίδρυσης Ρόταρυ στον Όμιλο Καστέλλας - Ανατολή


Στο Ναυτικό όμιλο, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, ο Ρ.Ο. Καστέλλας-Ανατολή εόρτασε τα γενέθλια του ΡΟΤΑΡΥ, το οποίο ιδρύθηκε 23 Φεβρουαρίου 1905 στην Αμερική, εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη και επί 108 χρόνια έχει αναπτύξει παγκοσμίως πλούσια δράση κοινωνικής προσφοράς, εφάμιλλη της UNISEF.
Τελευταίο επίτευγμα του ΡΟΤΑΡΥ είναι η εκρίζωση της πολιομυελίτιδας. Για τον σκοπό αυτό δαπανήθηκαν 550 εκατομμύρια δολάρια και εμβολιάσθηκαν πάνω από 2 δισεκατομμύρια παιδιά στις τρίτες χώρες.
Ομιλητής για την ροταριανή επέτειο ήταν ο προδιοικητής ρ. Γιάννης Ηλιάκης, τον οποίον προλόγισε η Πρόεδρος του ομίλου Εβίτα Κουστένη.
Στη συζήτηση που ακολούθησε πήραν μέρος, ο προδιοικητής Τζώνης Κωνσταντινίδης, η Βοηθός Διοικητής ρ. Πόπη Κοσυφάκη, ιδρυτικό μέλος και δυναμική παρουσία στον όμιλο, ο εψ. πρόεδρος Γιάννης Ανδρέογλου, η ειδική εκπαιδευτής Τούλα Ζορμπά κα.
Η ωραία βραδιά έκλεισε με το συμβολικό σβήσιμο από την Πρόεδρο Εβίτα κεριών μίας γλυκιάς τούρτας και την προσφορά ανθοδέσμης στην Ρούλα Ηλιάκη, σύζυγο του ομιλητή και τ. πρόεδρο inerwheel Κηφισιάς (Όμιλος Συζύγων Ροταριανών).
Γιώργος Κανδεράκης